Jeg er meget optaget af, hvordan vi reagerer på de oplevelser, vores liv kan bringe os.

Hvorfor nogle mennesker kan møde voldsomme begivenheder og blive mærket for livet, mens andre kan komme ud for samme pres uden at knækkes.

 

Jeg er født i 1967.

Jeg er gift med Allan, som jeg har 2 voksne børn med.

 

I terapien handler det først og fremmest om at det er et trygt rum for dig. Gennem den erfaring jeg har dannet mig bla. som Mindfulness instruktør og som SE-terapeut, bruger vi tid på at forankre en oplevelse af sikkerhed, før vi bevæger os ind i det som kan være særligt svært. Jeg har erfaring med, at angst, stress og depression udspringer af det væld af tanker som vi ikke føler os i stand til at stilne. Dette tankemylder er lettere at ændre og stilne, når nervesystemet er i ro.

Jeg er uddannet psykoterapeut og familieterapeut. Gennem de sidste 10 år har jeg specialiseret mig i misbrug og afhængighed generelt. Derfor har jeg efterhånden massiv erfaring med det område.

Mit terapeutiske arbejde har flere ben at gå på. Jeg arbejder både med familier og med par, men jeg har også specialiseret mig i individuel terapi. 

Terapien foregår i trygge rammer i Allegade 22 i Helsingør

CV:

 

2021: SE- practitioner chok/traume terapeut https://somaticexperiencing.dk/

2020: Uddannet NADA-Behandler v/ Nada Danmark

2016: MBSR-baseret Mindfulness instruktør v/ psykolog Emil Noll

2015: Kognitiv terapi for dobbeltdiagnoser fra ”Dobbeltdiagnoseuddannelsen”

2013: Par og familieterapeut v/DFTI

2009: Grunduddannelse i relations kompetence v/Kempler instituttet

Jeg er oprindelig uddannet skuespiller i 1996 fra Skuespillerskolen v/Odense teater og har arbejdet som skuespiller på både teater, TV og film. I 2009 tog jeg skridtet og påbegyndte uddannelsen som familieterapeut. Det var et stort vendepunkt i mit liv. At vende mit fokus fra at skulle præstere til at lytte, observere og bringe mig selv i spil på en ny måde.

 

Jeg deltager løbende i relevante kurser og workshops.

Louiseherbert_edited.jpg